BouwSchool Breda Training en Coaching BV

Download hierboven het cursusaabod 2017 van Training en Coaching B.V. 

 

Download hierboven het document met het volledige aanbod aan cursussen en trainingen die de BouwSchool Breda u te bieden heeft.
Binnen het document klik je in de inhoudsopgave om zo snel mogelijk op een van onderstaande onderdelen terecht te komen.

  1. Vaktechniek;  Hierin treft u vakinhoudelijke onderwerpen aan welke op een praktijkgerichte manier behandeld worden.
  2. Communicatie en samenwerking;  Iedereen kan leren om een boodschap op een duidelijke manier over te brengen aan anderen om zo de onderlinge communicatie en samenwerking te verbeteren.
  3. Kwaliteitszorg en milieu; Hier komen trainingen aan bod die het bedrijfsproces m.b.t. het beheersen en op peil houden van de kwaliteit van het product/de bouw behandelen. Daarnaast zijn er trainingen die gericht zijn op de  veiligheid- en gezondheidsaspecten van het werken
  4. Organisatie, planning en automatisering; Om binnen de organisatie efficiënter te werken of een betere service te kunnen verlenen kunt uit verschillende actuele onderwerpen kiezen.
  5. Overige cursussen; Alle cursussen welke niet onder een andere genoemde categorie vallen, bijvoorbeeld BHV of VCA.
  6. Transportcode 95; Deze Europese maatregel heeft tot doel de veiligheid op de Europese wegen te verbeteren door het regelmatig te volgen van scholing op het gebied van zakelijke transport van goederen of personen vervoer.

 

 


Heeft u vragen over scholing of wilt u zich aanmelden voor een cursus?
Neem dan contact op met de BouwSchool Breda:
Judith van Uijthoven 
tel: 076-5306060
training@bouwschoolbreda.nl

Of vul het formulier in:

Ik wil graag meer informatie