SCHRIJF JE IN VOOR ONZE OPEN DAG BIJ BOUW EN TECHNIEK CENTRUM BREDA

MELD JE AAN VOOR DE OPEN DAG OP VRIJDAG 28 MEI 2021 BIJ HET BOUW EN TECHNIEK CENTRUM BREDA
Ben jij ook liever met je handen bezig, dan in de schoolbanken te zitten? Mooi.
Met een BOL/ BBL-opleiding ga je lekker aan de slag, in de praktijk. En leer je meteen een vak, zonder dat het op school lijkt. O ja, en je verdient meteen een salaris. Beter.

Heb je minimaal een VMBO-diploma? Dan kan je kiezen voor een MBO bouwopleiding bij BouwSchool Breda. Op vrijdag 28 mei 2021 is er een landelijke Open Dag, waarvoor je je kan melden. Vanwege de corona-maatregelen ben je verplicht je aan te melden middels jouw voorkeursdatum en tijd via onze website. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om deze datum en tijd te bevestigen.

Tijdens de Open Dag zullen per tijdsslot maximaal 5 toekomstige leerlingen met 1 ouder worden ontvangen door ons. De Open Dag start met een voorlichting en een kleine rondleiding. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om vragen te stellen over onze opleidingen timmeren, metselen en tegelzetten. Want BouwSchool Breda staat voor je klaar! BouwSchool Breda zal deze dag op gepaste afstand organiseren, maar zorgt er ook voor dat je de gelegenheid krijgt om een goede indruk te krijgen van onze opleidingslocatie.

Schrijf je in voor de Open Dag op 28 mei 2021!